هنر وب ارائه دهنده راهکارهای نوین بازاریابی آنلاین و تجارت الکترونیک

هنر وب |طراحی سایت – طراحی فروشگاه اینترنتی-بهینه سازی وب سایت

4 دلیل اصلی عدم رونق کسب و کارآنلاین در ایران

آنلاین مارکتینگ

4 دلیل اصلی عدم رونق کسب و کارآنلاین در ایران

از رسانه های اجتماعی بیشتر کسب و کارهای آنلاین استفاده کنید. اطلاعات خود رابه صورت امن نگهداری کنید. به صورت آنلاین سرمایه گذاری کنید.

افرادی که در کسب و کارهای آنلاین سرمایه گذاری میکنند و خطرات این راه را به جان می خرند اگر راه مناسبی را انتخاب کرده باشند و با مشاورین تجارت الکترونیک ایده خود را در میان بگذارند مطمئنا می تواند این راه برای آنها بسیار سودمند باشد.عوامل مشخصی وجود دارند که موجب شکست کسب و کار آنلاین شما می شود و عدم تحقیق کافی در چنین سرمایه گذاری هایی یکی از دلایل اصلی شکست این نوع کسب و کارها می باشد.

در ادامه به بیان برخی از دلایل اصلی شکست کسب و کارهای آنلاین می پردازیم:

1.نگرانی از امنیت و حریم شخصی اطلاعات

با بیش از 3.26 میلیارد نفر که امروزه از اینترنت،استفاده می کنند  توجه به حریم خصوصی و محرمانه ضرورتی است که مطرح می شود.متاسفانه یکی از مهم ترین عوامل عدم رشد تجارت الکترونیک در ایران  نسبت به سایر کشورها ،احساس عدم اطمینان و امنیت کاربران نسبت به این نوع تجارت می باشد.و این دلیلی است که مشتری ترجیح میدهد به صورت حضوری خرید خود را انجام دهد تا از کالای خریداری شده دید درستی داشته باشد. همچنین احساس عدم امنیت در مورد درگاه های پرداخت الکترونیکی و ترس ازعدم ثبت خرید و تراکنش های عدم امنیت را در کاربران اینترنتی ایجاد می کند.البته  با بوجود آمدن نماد اعتماد الکترونیکی برخی از نگرانی ها در صحت اجناس در سال های گذشته از بین رفته است.

2.نداشتن شناخت کافی از جامعه هدف

افرادی که به این بازار کار وارد می شوند در ابتدا شناخت کافی و مناسبی نسبت به کسب و کارهای آنلاین ندارند و با ایجاد یک وبسایت تصور دارند یک روزه پولادار شوند.این تصور کاملا اشتباه است!!

عدم شناخت و تفکر کافی و تکرار اشتباه کسب و کار شما را از پایه به خطر انداخته و نتیجه ای جز شکست ندارد.داشتن یک وب سایت به تنایی موجب جذب مشتری و ارتقا کسب و کار شما نمی شود .

3.تکیه بر استراتژی و روش های سنتی

دلیل اصلی شکست برخی کسب و کارهای آنلاین، عدم همسویی با استراتژی های جدید و جایگزینی آنها با روش های سنتی می باشد. به عنوان مثال، اگر استراتژی شما تا کنون بر مبنای عرضه محصولات در فروشگاهها بوده است با فروش کالا و تخفیفات آنلاین هماهنگی ندارید.تدوین استراتژی مناسب قواعد مشخصی ندارد و با تجربه کسب می شود و نیازمند مشورت با کارشناس و متخصص تجارت الکترونیک است.

4.عدم مشورت با کارشناسان تجارت الکترونیک

یک سیستم تجاری از مراحل اطلاعات اولیه  ارتباطات و تراکنش داخلی و سایر عملیات  نیاز به دانش کافی و تخصصی دارد  و عدم مشورت با کارشناسان و متخصصین تجارت الکترونیک از همان شروع کار و قبل از سرمایه گذاری موجب نابود شدن ایده و از بین رفتن سرمایه شما می شود و این تجربه های تلخ یکی از دلایل عدم اطمینان کاربران به این تجارت می باشد.

 

بدون دیدگاه

ارسال یک دیدگاه